Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"

Annoncering


Anonncering på HjørringAvis.dk – alle “nyheder” sider.

Bliv annoncør på HjørringAvis.dk – lokalområdets elektroniske avis, med en bannerannonce.

SNART KAN DER DOWNLOADES EN PRISLISTE SOM PDF!

HjørringAvis.dk bringer dagligt lokale nyheder og besøges hver måned af op mod 100.000 brugere – potentiel seriøs trafik direkte til dit firmasite via HjørringAvis.dk!

Hjørringavis.dk giver mulighed for online bannerannoncering i forskellige prislejer.
Priserne oplyst her, gælder for annoncering på de sider som er på domænet: www.HjørringAvis.dk
Det er sider, der i overvejende grad bliver set af lokale og tidligere lokale, desuden mennesker fra hele verden som typisk har et eller andet tilhørsforhold til Hjørring, og derfor gerne følger med i livet i Hjørring til hverdag.

Annoncering på HjørringAvis.dk
Er traditionel bannerannoncering som du ser her ovenfor. Når en bruger klikker på din annonce sendes vedkommende til din hjemmeside, eller til en stor ”helsides” annonce som vi opretter for dig. Priserne er yderst rimelige med tanke på den eksponering du som annoncør får. Priserne svinger fra 2-12 øre pr. gang din annonce vises.
Vi har også vores erhvervsregister hvor du kan blive optaget for et lille årligt gebyr. Alle annoncører optages gratis i samme år i erhvervsregistret!
Kontakt os nu for yderlig information.

Banner annoncer tekniske specifikationer:
Vi hjælper med fremstilling af dit reklame banner, og i de fleste tilfælde vil det være inklusiv i prisen. Ved længere annonce perioder, kan banneret naturligvis udskiftes med et nyt undervejs. Det er også muligt at lave en avanceret løsning, hvor du selv kan udskifte dit banner så ofte som du vil. Kontakt os og hør mere.
Det er indholdet på www.hjorring.dk som trækker læsere hertil, derfor er det vores helt klare holdning, at annoncer på www.hjorring.dk ikke må virke “aggressive” i deres fremtræden, det vil sige at de ikke må blinke uhæmmet, samt at der ikke må bruges neonfarver.
Banner annoncer skal være optimeret således at de fylder mindst muligt. Bannerannoncer på HjørringAvis.dk findes i tre størrelser, 930×180 pixel (område 1), 300×250 pixel (område 2), samt 125×125 pixel i område 3.

(*) Forklaring på visninger af banner annoncer
Nogle finder begrebet ”Visninger” svært at forstår, men det er faktisk simpelt. Du kan groft sagt sammenligne antal visninger med antal oplag, hvis du vil have en sammenligning med de gammeldags trykte medier.
Når vi skriver f.eks. 10.000 visninger på én uge, så betyder det netop det, at vi viser din annonce 10.000 gange på én uge. Den bliver dog maksimalt vist 4 gange til den samme besøgende, således at den bliver vist til så mange forskellige som muligt.
Hvis vi igen skal sammenligne med de gamledags trykte medier, så får du en annonce der kan sammenlignes med en annonce i en ugeavis der udkommer i et oplag på 10.000 stk.
Hvis du er i tvivl, så kontakt os, så skal vi nok forklare det.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder indtil ny prisliste udsendes. Forbehold overfor tryk og stave fejl. Februar 2016

Powered by BusinessCom